About

Img 0156

Att med kameran upptäcka nya platser, eller nya perspektiv på gamla platser är spännande. Jag dras gärna till vatten, både det stilla som reflekterar och det kraftfulla vågorna.

Om du följer mina bilder ser du att hav, bäckar, fall och vattendrag är ett återkommande tema i mina bilder i en eller en annan form.Fotografering, teckning och kreativt arbete har intresserat mig sen jag var liten, teckna har jag gjort så länge jag minns, min första kamera fick jag på en födelsedag och jag älskade att fota från start även om tiden och livet skapat mer eller mindre långa fotopauser.

Under gymnasiet hade jag förmånen att få lära mig framkalla i mörkrum, och långt senare fick jag min första digitala kamera som betalning för en logotyp jag gjorde till PC-kungen i Göteborg.

Under åren har det blivit både kurser i bildlära, grafisk form och andra grafiska grenar.

Att en människa är självlärd är på sätt och vis en ren en myt. Även om det man skapar sker i ensamhet under långa timmar på kvällen skulle det inte varit något utan inspiration från andra. Därifrån får man använda nyfikenhet och misstag. Det kanske inte är den snabbaste vägen, men det är en väldigt intressant resa. 

Även om det man skapar sker i ensamhet under långa timmar på kvällen skulle det inte varit något utan inspiration från andra...This might be a good place to add client references, or a form to subscribe to your newsletter


Legal mentions

Replace this with your own text. Please check what information is mandatory for websites in your country and adjust this example accordingly!

Business name

Address

Contact

Registration #

Place of registration

VAT number

This website is hosted on the PhotoDeck platform on infrastructure provided by OVH (France) and Amazon (USA, Ireland).
This might be a good place to add other mentions regarding for example your copyright, a link to your terms, etc...
Powered by PhotoDeck