About

Photo

Att med kameran upptäcka nya platser, eller nya perspektiv på gamla platser är spännande. Jag dras gärna till vatten, både det stilla som reflekterar och det kraftfulla vågorna.

Om du följer mina bilder ser du att hav, bäckar, fall och vattendrag är ett återkommande tema i mina bilder i en eller en annan form.

Kontakta mig gärna för prints eller bildlicensiering.

Please contact me for prints or licencing of image use.Fotografering, teckning och kreativt arbete har intresserat mig sen jag var liten, teckna har jag gjort så länge jag minns, min första kamera fick jag på en födelsedag och jag älskade att fota från start även om tiden och livet skapat mer eller mindre långa fotopauser.

Under gymnasiet hade jag förmånen att få lära mig framkalla i mörkrum, och långt senare fick jag min första digitala kamera som betalning för en logotyp jag gjorde till PC-kungen i Göteborg.

Under åren har det blivit både kurser i bildlära, grafisk form och andra grafiska grenar.

Att en människa är självlärd är på sätt och vis en ren en myt. Även om det man skapar sker i ensamhet under långa timmar på kvällen skulle det inte varit något utan inspiration från andra. Därifrån får man använda nyfikenhet och misstag. Det kanske inte är den snabbaste vägen, men det är en väldigt intressant resa. 

Även om det man skapar sker i ensamhet under långa timmar på kvällen skulle det inte varit något utan inspiration från andra...